VIDEO! Budăi: ”Economia are o evoluție sănătoasă”

Economia curge sănătos. Aşa şi-au început azi conferinţa de presă reprezentanţii Partidului Social Democrat, care s-au gândit să prezinte date de la Institutul Naţional de Statistică. Potrivit acestora, toate merg bine şi sunt pe un trend ascendent. A crescut puterea de cumpărare, spun parlamentarii, la un loc cu salariile, pensiile şi mai tot ce contează.

Statisticile prezentate n-au privit judeţul, ci întreaga Românie iar ele anunţă, spune deputatul botoşănean, o creştere economică record de 7 %, cu mai multă producţie industrială, însoţită de mai mulţi bani la salarii şi pensii. Toate însemnând o creştere a puterii de cumpărare pentru banii din buzunarele românilor. Mai mult, la o serie de indicatori economici de ţară, stăm chiar mai bine decât multe state europene.

În discuţie, printre statistici, reprezentanţii judeţului în parlament au adus vorba şi despre inflaţie, ROBOR sau şomaj şi locuri de muncă. Totu-i ţuţi, spun ei.

În mijlocul tuturor acestor dovezi de bunăstare prezentate de PSD-işti, reprezentanţii mediului de afaceri se plâng în continuu de măsurile şi impredictibilitatea mediului fiscal iar majoritatea botoşănenilor din privat lucrează pe acelaşi salariu minim.

Citeste si:

Facebook Comments