VIDEO! Bulina galbenă, pericol public pe șosele

Ies șoferi pe bandă rulantă la Botoșani. În zilele de examinare la sală, la Serviciul Permise coada se întinde pe câțiva metri. Îngrijorător este faptul că tinerii începători sunt adevărate pericole pe șosele, ceea ce denotă că teoria știută ca la carte nu este susținută de practică.

În 2016, pe drumurile din Botoșani și-au pierdut viața, în urma accidentelor rutiere, peste 30 de persoane.

Duminica și lunea, sunt zilele în care în județul Botoșani s-au bifat cele mai multe evenimente rutiere soldate cu morți și cu persoane rănite grav.

În total polițiștii au numărat 129 de accidente rutiere, iar 8 dintre acestea au fost provocate de tineri care abia obținuseră carnetul de conducere.

Anul 2017 a început cum nu se poate mai prost. 6 februarie , un tânăr de 19 ani a accidentat mortal o femeie iar pe o tânără a trimis-o pe patul de spital. Evenimentul a avut loc pe raza localității Costești, comuna Răchiți.

Datele statistice au fost prezentate în fața reprezentanților școlilor de șoferi. Cine l-a pregătit pe acest tânăr? În sala s-a așezat liniștea.

Și totuși cum pot fi combătute catastrofele de pe șosele ?

Principalele cauze ale producerii evenimentelor rutiere sunt viteza, neacordarea de prioritate la pietoni și bicicliștii . Cu siguranța și starea proastă a drumurilor din județul Botoșani ar putea intra în această categorie.

Citeste si:

Facebook Comments