VIDEO! Bunătățile tradiționale ale Botoșaniului cunoscute și în Europa

Botoșaniul pune România pe harta culinară a Europei. Două produse tradiționale, absolute delicioase din județul nostru vor reprezenta întreaga țară, la nivel internațional.

Este vorba despre cașcavalul de Săveni și cozonacul domnesc, participante în standul României la unul dintre cele mai importante târguri de industrie alimentară din Europa, organizat tocmai în Lituania.

Faima produselor din lapte dar și a dulciurilor botoșănene a trecut deja de granițele țării. Două bunătăți tradiționale, cașcavalul de Săveni și cozonacul domnesc vor reprezenta România, la târgul internațional de industrie alimentară și produse tradiționale din capitala Lituaniei.

Acest târg de la Vilnius este considerat unul dintre cele mai importante târguri de profil din întreaga Europă iar prezența produselor botoșănene este o adevărată onoare dar și o adevărată ocazie de a promova județul.

Târgul de la Vilnius este organizat în perioada 24-26 mai și participă țări din toată Europa. Standul românesc are și produsele botoșănene expuse.

 

Citeste si:

Facebook Comments