Ca la noi, la nimeni!

Ca la noi, la nimeni!

Avem peste 12 milioane de lei de la Guvern dar din păcate nu îi putem folosi. Înainte de sărbători, Consiliul Județean a primit un sac de bani de la capitală pentru reabilitarea drumurile afectate de calamități în vara anului 2016.

Pentru că tronsoanele erau impracticabile, s-a intervenit atunci cu bani din bugetul județului, iar acum, surpriză: banii de la Guvern nu mai pot fi folosiți cu altă destinație.

Oficialii de la capitală și-au amintit în iarnă de Botoșani și de inundațiile ce au distrus kilometri de drum din diferite colțuri ale județului. În decembrie, când asfaltările stagnează, au trimis peste 12 milioane de lei cu destinație specială: reabilitarea drumurilor distruse de calamități.

Doar că pe drumuri se intervenise deja cu multe luni în urmă .

În atare condiții , autoritățile județene încearcă să facă o solicitare la Guvern pentru a putea schimba destinația sumelor, în caz contrar banii se pierd.

Prioritare pentru asfaltare, imediat ce vremea va permite sunt drumurile județene ce străbat următoarele localități: Dumeni-Cordăreni, Corlăteni-Dimăcheni și Manoleasa-Zahoreni-Borolea.

Autoritățile județene așteaptă acum un răspuns de la Ministerul Dezvoltării, privind solicitarea lor.

Citeste si:

Facebook Comments