VIDEO! Cadavru fără cap și braț, scos dintr-un pârâu

Descoperire tulburătoare marți după-amiază pe malul unei pârâu din comuna Blândești. Câțiva copii care se jucau prin zonă au văzut trupul unei persoane plutind pe apă. Îngroziți, cei mici au dat repede vestea unor adulți iar oamenii au sunat la 112. Până la venirea pompierilor corpul a fost scos la suprafață de săteni. Șocant este faptul că trupul nu avea capul și un braț.

Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

Peisajul macabru de pe malul pârâului Burla, din comuna Blândești, a fost surprins de câțiva copii. Cei mici și-au alertat părinții. Când oamenii au ajuns pe malul apei și au văzut trupul, s-au îngrozit. Au sunat la 112 iar la fața locului au ajuns pompierii.

Când cadavrul a fost scos din apă oamenii au remarcat că îi lipsește capul și o mână și au apelat din nou la ajutorul pompierilor pentru a căuta părțile lipsă ale corpului. La fața locului au ajuns polițiștii și criminaliștii.

Din primele cercetări se pare că este vorba de un bărbat de 63 de ani, dat dispărut în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Oamenii legii bănuiesc faptul că bărbatul ar fi decedat pe câmp și corpul i-ar fi fost sfâșiat de animale sălbatice iar apele umflate ale pârâului l-au înghițit .

Citeste si:

Facebook Comments