”Cadou” de sărbători din partea societății Nova Apaserv

Luna decembrie vine cu un dar ce nu era deloc așteptat de populație. În luna cadourilor, se va scumpi din nou prețul la apă și canalizare.

Consilierii județeni au acordat un mandat special reprezentantului județului în Adunarea Generală a Acționarilor de la Nova Apaserv, în vederea aprobării majorării tarifului. Liberalii s-au opus, însă PSD are majoritate în Consiliul Județean iar proiectul a fost aprobat.

Luna decembrie aduce facturi mai mari la apă și canal. În urmă cu câteva luni, operatorul de apă a solicitat majorarea tarifului iar propunerea a fost aprobată de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice.

În ședința de Consiliu Județean de joi, consilierii au avut pe ordinea de zi un proiect de hotărâre pentru a delega un membru în AGA de la Nova Apaserv în vederea aprobării tarifului. Liberalii s-au opus majorării.Directorul adjunct al societății Nova Apaserv a explicat ca este o procedură legală și necesară.

În cele din urmă, proiectul de hotărâre a fost aprobat cu majoritatea consilierilor județeni PSD. Urmează ca propunerea majorării să fie aprobată și în cadrul AGA.

Din luna decembrie metrul cub de apă va fi cu 0.62 lei mai scump iar de canalizare cu 0,06 lei.

Citeste si:

Facebook Comments