Campanie de susținere financiară pentru pompierul Iulian Rotariu

Campanie de susținere financiară pentru pompierul Iulian Rotariu

Primii bani s-au strâns la Colegiul Prefectural

Campanie de susținere financiară pentru pompierul Iulian Rotariu. Primii bani s-au strâns la Colegiul Prefectural. În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, prefectul Dan Nechifor a lansat un apel către toți șefii de instituții publice să se implice în această campanie pentru a-l ajuta cu bani pe pompierul Iulian Rotariu.

Pentru a se înscrie la circuitul din Atacama, acesta are nevoie de cel puţin 3.000 de euro dar şi de alte fonduri pentru a-şi asigura echipamentul şi toate cele necesare pentru a face faţă competiţiei, având în vedere că este autosusţinută, în sensul că toţi competitorii aleargă cu echipamentele în spate.

Colonelul Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoșani, a făcut o scurtă prezentare a succesului pompierului botoşănean la ultimul circuit de la Gobi.

Primul care a răspuns acestui apel a fost preşedintele Consiliului Judeţean Botoșani, Costică Macaleţi, care a anunţat că va dona 500 de lei.

Şi primarul comunei Pomârla, Dumitru Chelariu, a anunţat că va dona suma de 600 de lei şi va suporta şi costurile financiare pentru băutura dedicată sărbătoririi succesului pompierului botoșănean, în cazul în care acesta se va clasa printre primii 10.

Sebastian Tocariu, directorul Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială Booșani, a oferit suma de 250 de lei, iar Romică Magopeţ, preşedintele Asociaţiei Comunelor, a precizat că va propune colegilor primari donarea sumei de 5.000 de lei pentru pompierul botoşănean. Inclusiv, prefectul Dan Nechifor a anunţat că se va implica financiar în campania de susţinere a pompierului botoşănean.

Pompierul maratonist Iulian Rotariu a deschis două conturi în care se pot face donaţiile, acestea fiind RO30BTRLEURCRT0357479301 – pentru euro şi RO80BTRLRONCRT0357479301 – pentru lei.

Citeste si:

Facebook Comments