VIDEO! Campionat la Văculești urmărit de președintele FRF

Echipele de puști din mediul rural s-au înfruntat într-o competiție județeană dedicată sportului cu balonul rotund. Este vorba despre finala Cupei AJF-Fotbal Juniori Rural, un turneu care a reunit 6 dintre cele mai bune echipe de juniori din comunele botoșănene.

Lupta de pe teren a fost acerbă, mai ales că tinerii-fotbaliști de la țară au avut o audiență de 5 stele. Mai precis fotbaliști de liga I dar și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Fotbalul este unul dintre cele mai iubite sporturi în mediul rural. Pentru puștii amatori de sportul cu balonul rotund, Asociația Județeană de Fotbal în colaborarea cu primăria Văculești a organizat la Saucenița, finala Cupei AJF-Fotbal Juniori Rural, un turneu ce a reunit cele mai bune echipe de juniori de la țară. Meciurile au fost disputate, fiecare echipă luptând pentru trofeul și premiile puse în joc.

Din cele șase echipe împărțite în două grupe, au rămas doar două finaliste care și-au disputat marele trofeu.În cele din urmă câștigătorii competiției au fost tinerii fotbaliști de la Voința Șendriceni.

A urmat bineînțeles și festivitatea de premiere, iar campionii au primit cupe, diplome și cadouri. La meci au asistat și fotbaliștii de la FC Botoșani. Cu această ocazie tinerii fotbaliștii de la țară au putut să-i cunoască și să schimbe câteva cuvinte.

Marele trofeu le-a fost înmânat puștilor învingători, chiar de președintele FRF, Răzvan Burleanu.

De altfel pentru șeful Federației, această competiție a reprezentat o surpriză plăcută. Acesta a scos în evidență importanța acestor campionate pentru tinerii din mediul rural.

Competiția a reprezentat o reușită și pentru reprezentanții Asociației Județene de Fotbal, care la anul își doresc să atragă tot mai multe echipe de tineret din comunele botoșănene.

Citeste si:

Facebook Comments