Campionat național de lupte greco-romane la Botoșani

Campionat național de lupte greco-romane la Botoșani

Luptătorii botoșăneni au obținut 11 medalii

Două zile municipiul Botoșani a fost gazda Campionatului național individual de lupte greco-romane. Evenimentul sportiv a fost organizat de Clubul Sportiv Botoșani cu sprijinul Federației Române de Lupte.

La deschiderea competiției au participat oficialitățile județului, dar și președintele Federației Române de Lupte Răzvan Pârcălabu.

Este a V-a competiție care se organizează la Botoșani, fiindcă județul nostru, așa cum a precizat inclusiv președintele federației, este o pepinieră de luptători valoroși și cu rezultate remarcabile în compețiile internaționale.

Peste 300 de sportivi legitimaţi la 40 de cluburi din ţară, din care 24 de la Clubul Sportiv Botoşani, au luptat la două categorii de vârstă: juniori mici 12-13 ani şi 15-15 ani.

Directorul Clubului Sportiv Botoșani a anunțat că muncipiul Botoșani va mai fi gazda unei noi competiții sportive de lupte greco-romane de aceeași anvergură în anul 2017.

Evenimentul a fost găzduit de Sala Polivalentă «Elisabeta Lipă», unde, din păcate, a fost și un moment mai puțin plăcut . Preț de câteva minute sala a fost în beznă.

Dar acest incident care a durat vreo două minute a fost trecut cu vederea de participanți.

Clubul Sportiv Botoșani a obținut 11 medalii, din care 6 la categorii de vârstă juniori III și 5 la categoria de vârstă juniori IV.

Un Campionat Naţional de Lupte pentru juniori a mai fost organizat la Botoşani, în anul 1974.

Citeste si:

Facebook Comments