Campionat Naţional de volei la Botoşani

Campionat Naţional de volei la Botoşani

Participă sportivi în vârstă de 14-15 ani

Campionat Naţional de volei la Botoşani. Competiția a debutat miercuri dimineață în sala de sport a Colegiului Tehnic “Gheorghe Asachi”. Turneul final de volei masculin categoria “speranţe” este destinată sportivilor cu vârsta de 14-15 ani.

Desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Volei (FRV) şi organizată de Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Botoşani cu sprijinul Primăriei Municipiului Botoşani, Asociaţiei Judeţene de Volei (AJV), Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) şi Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST), competiţia reuneşte la start cele mai bune echipe din ţară la acest nivel.

Alături de CSŞ Botoşani, echipă pregătită de Stelian Ghiţun, la această întrecere majoră vor mai participa echipele CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni, CSŞ Buzău, CSŞ Lapi Dej, CSŞ Caransebeş, CVM Tomis Constanţa, LPS Suceava şi CNNT Craiova, cele şase echipe fiind împărţite în două grupe valorice a câte trei.

Echipa botoşăneană şi-a asigurat prezenţa la acest turneu final de pe locul doi al turneului semifinal care a fost de asemenea găzduit de municipiul nostru, calificarea fiind obţinută în cadrul turneului la care au mai fost prezente CSŞ Fălticeni, Rapid şi CSŞ Galaţi.

Competiţia se va desfăşura până pe 8 mai, meciurile urmând a fi programate în intervalul orar 10:00-18:00.

Citeste si:

Facebook Comments