Când iubirea e mai puternică decât boala

Într-o căsuţă sărăcăcioasă cu două camere trăiesc doi bătrânei şi unul dintre copii lor.

Cei doi soţi sunt grav bolnavi, la fel şi băiatul lor. Cel care încearcă să aibă grijă de toţi este soţul. Soţia este paralizată, oarbă, bolnavă de diabet şi se descurcă foarte greu.

Somax TV vă invită să urmăriți o poveste de dragoste presărată cu necazuri și suferinţă care nu au afectat ci au întărit căsnicia celor doi bătrânei.

Iubirea pe care și-o poartă unul altuia este mai puternică decât orice boală şi necaz. Cei doi soţi se descurcă foarte greu cu banii. Eugenia este grav bolnavă şi stă la pat. Are mare nevoie de medicamente. Este dependentă de insulină întrucât are diabet.

Trebuie să ţină regim, dar puţinii bani pe care îi au nu îi permit acest lucru.

Nu vrea să fie o povară pentru soţ și îl roagă cu lacrimi fierbinţi să o lase să moară.

Constantin, soţul ei, nici măcar nu se gândeşte la acest lucru. O iubeşte nespus de mult şi nu ar renunţa la ea oricât de greu le-ar fi.

Pentru bătrânelul, cu privirea caldă şi duioasă, soţia este mai importantă decât propria sănătate. Când era internat în spital, lui Constantin, gândul i-a stat mereu la jumătatea sufletului său. Le-a cerut medicilor să îl externeze cât mai repede pentru a ajunge acasă să-i facă insulină soţiei,fără de care aceasta nu ar mai fi trăit.

O nepoată îi ajută aşa cum poate.

Este la şcoală şi îşi ajută bunicii de câte ori vine la ei în vizită. Cu toate acestea , bătrânii încearcă din răsputeri să nu o facă pe fată să zăbovescă prea mult timp la ei. Nu vor să fie o povară şi nici nu vor să deranjeze.

Se bucură însă nespus de mult când fata le calcă pragul şi se interesează de starea lor.

Cei doi soţi sunt oameni buni, oameni de nădejde. De când îi cunosc, vecinii nu au avut niciodată probleme cu ei şi au doar cuvinte de laudă la adresa lor. Ştiu situaţia precară a familiei dar şi problemele care îi apasă pe cei doi bătrâni.

Familia Necşanu, se descurcă foarte greu.

Are nevoie de un cuptor, de un frigider în care să îşi pună alimentele,pamperşi dar şi de lemne. De asemenea, are nevoie şi de alimente, medicamente dar şi de ajutor pentru a-şi repara căsuţa.

Mai multe detalii despre povestea familiei Necşanu, puteţi afla vizionând emisiunea ‘’Oameni şi destine’’ difuzată de postul de televiziune Somax Tv, sâmbătă şi duminică de la ora 20.00.

Citeste si:

Facebook Comments