Candidați-surpriză la PNL Botoșani

Candidați-surpriză la PNL Botoșani

Echipa liberală are și un membru nou

PNL Botoșani a venit cu candidați-surpriză pe lista pentru primăriile din județ. Fostul comandant al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani, col. (r) Radu Anton va candida pentru Primăria comunei Vorona, comuna sa natală. Recent, «bădia» Radu, așa cum a cerut să i se spună, a ieșit la pensie, la vârsta de 56 de ani. Încă dinainte de a ieși la pensie, Anton a spus că își dorește ca și după ce nu va mai fi la cârma ISU Botoșani să se implice în viața comunitară.

O altă achiziție acelor de la Partidul Național LIberal din Botoșani este actualul primar al comunei Cristinești, Marinel Stredie. Actualul primar de la Cristinești este la al treilea mandat. Cel din 2012 l-a câștigat pe listele Mișcării pentru Botoșani din partea Partidului Ecologist din România.

Vineri vor mai fi validate și alte candidaturi. La Primăria Corni, unde este Marin Brichiseală, la Hilișeu-Horia este Sorin Vatavu, la Pomârla este Vasile Modreanu iar la Vlădeni este Radu Ciobanu.

Dar PNL Botoșani a mai venit cu un «as în mânecă». Este vorba de Marius Oroșanu care se va regăsi pe listele PNL pentru consiliul local Botoșani. Așa cum a mai spus de atâtea ori, Cătălin Flutur a precizat că își dorește foarte mult ca pe lista pentru Consiliul Local Botoșani, pe lângă «noua achiziție», și anume Marius Oroșanu, să fie cât mai multe figuri noi.

Decizia lui Oroşanu de a deveni membru PNL a ţinut de oamenii din acest partid, după cum afirmă fostul sindicalist.

Citeste si:

Facebook Comments