VIDEO! Captivi pe strada Libertății

Paradox total! Botoșănenii de pe strada Libertății sunt captivi în noroi, iar în situația lor sunt și cetățenii de pe Mușat Vodă. De câteva luni au început lucrările la rețeaua de canalizare pe străzile cu pricina.

De atunci, zonele au devenit impracticabile, apa de pe artera rutieră nu mai are unde să se scurgă și ajunge în beciurile și sub locuințele oamenilor din zonă. Accesul ambulanțelor, a mașinilor de pompieri sunt misiuni imposibile. Iar un termen de finalizare al lucrărilor nu îl oferă nimeni.

Iar culmea, această stradă este la o distanță mică de mijlocul orașului. Drumul spre zona de case seamănă acum mai mult cu un teren arabil, proaspăt discuit iar trotuare există pe alocuri. Proprietarii de autoturisme sunt nevoiți să le lase sus pe un deal și să pornească la pas.

O bătrână plânge în fața porții că munca ei de-o viață este acum pălită de apa din stradă.

Botoșănenii care locuiesc la ANL-urile din zonă sunt supuși acelorași chinuiri. Ca să evite strada Libertății, înconjoară o porțiune de drum prin Grivița. O femeie cu un copil în căruț și cu unul de mână, și-a făcut curaj.

La câteva străzi distanță, același calvar. Pe Mușat Vodă noroiul ajunge până la genunchi.

Iar lucrările ar trebui să se finalizeze în vara acestui an. Nimeni nu are certitudinea că minunea se va întâmpla. Până atunci, soarele primăverii va întări noroiul iar străzile ar putea deveni practicabile.

Citeste si:

Facebook Comments