VIDEO! Carte scrisă din dragoste pentru Basarabia

O radiografie a Republici Moldova. Aşa îşi descrie George Simion cartea pe care a lansat-o vineri la Muzeul Judeţean, în prezenţa câtorva zeci de botoşăneni. Se numeşte “Blocaţi în labirint” şi este scrisă pentru cetăţenii Republicii Moldova, spune liderul platformei unioniste “Acţiunea 2012”.

De părere că singura şansă pentru cetăţenii moldoveni să fie parte din Uniunea Europeană este unirea cu România, George Simion este încrezător. Aproape 100 de primari din Republica Moldova au votat deja unirea şi urmau să se întâlnească cu toţii, tot vineri, la Iaşi.

Cartea “Blocaţi în labirint” este rezultatul activităţii sale. Îndrăgostit de aproape 10 ani de Basarabia, George Simion a decis în 2011 să formeze o platformă de asociaţii, unde să se regăsească toţi cei care cred şi luptă pentru reunire.

De la înfiinţare, prin intermediul platformei s-au organizat sute de manifestări publice de informare si sensibilizare a opiniei publice si a factorilor decizionali din România si Republica Moldova, precum si a comunității internationale, cu privire la necesitatea realizării unităţii nationale.

 

Citeste si:

Facebook Comments