Cartiere din oraș, îngropate în zăpadă

Pietonii botoșăneni care s-au aventurat să iasă astăzi din case, dar și șoferii, au avut parte de un traseu labirintic.

Dacă arterele principale au fost tranzitate de utilajele de deszăpezire, nu același lucru îl putem spune și despre străzile lăturalnice .
Trotuarele din cartiere s-au transformat în adevărați munți de zăpadă deși Urban Serv spune că a scos din garaje toate utilajele de deszăpezire.

Cetățenii s-au înarmat cu răbdare și au dat la lopată zeci de minute.

Cam în acest ritm s-a circulat pe majoritatea trotuarelor din municipiu. Istoria se repetă în fiecare iarnă deși responsabilii cu deszăpezirea spun că nu au fost luați prin surprindere de potopul alb.

Oamenii nu prea observă însă efortul depus de societatea ce se ocupă de deszăpezire. Nici măcar în cartierele centrale ale urbei nu și-a făcut apariția vreun utilaj de deszăpezire.

Dezamagiți de starea străzilor sunt și șoferii. Cei mai afectați sunt taximetriștii care reușesc cu dificultate să ajungă la comenzi.

Există totuși o categorie de botoșăneni care se bucură nespus de plapuma de zăpadă.

Conducere a Urban Serv promite că se va interveni în continuare pentru decongestionarea traficului pietonal și stradal dar face un apel către cetățeni.

Urban Serv intervine cu 12 utilaje atât pe străzi cât și pe trotuare iar în ultimile trei zile s-au împrăștiat peste 200 de tone de materiale antiderapant.

Citeste si:

Facebook Comments