VIDEO! Căruțașul de la Flămânzi era beat

Căruțasul vinovat de producerea accidentului de ieri de la Flămânzi în urma căruia două persoane au ajuns la spital se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a reiesit că acesta avea o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat. El a fost găsit de polițisti în cârciuma din localitate, câteva ore mai târziu după ce fugise de la locul accidentului.

Accidentul, în urma căruia doi tineri au fost răniți a avut loc ieri după amiază, pe drumul European E 58.

Șoferul unui autovehicul efectua manevra de depășire a unui atelaj hipo și în încercarea de a evita impactul cu căruța, a virat la stânga. A pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un cap de pod. Victimele au fost transportate la spital după ce șoferul autoturismului a sunat la 112.

Atât conducătorul atelajului hipo în vârstă de 47 de ani cât și pasagerul acestuia au părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Ambii au fost găsiți însă câteva ore mai târziu. Bărbatul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acum el este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Citeste si:

Facebook Comments