VIDEO! Casă mistuită sub ochii pompierilor! Autospeciala a rămas împotmolită pe un drum, în noroi

Si-a văzut agoniseala de o viață făcută scrum. A stat neputincios și a privit cu ochii înlăcrimați și sufletul sfâșiat de durere cum flăcările îi mistuiau întreaga casă.

Este cazul unui bătrân de 81 ani din comuna Mihălășeni, localitatea Slobozia,pentru care pompierii nu au mai putut face nimic.

De vină a fost drumul impracticabil, unde apa și noroiul ajung până la genunchi. În aceeași zi, alți doi bătrâni au rămas fără acoperiș deasupra capului.

Nenorocirea a avut loc marți seara în jurul orei 17. Atunci gospodăria unui bătrân de 81 de ani a ars în totalitate. Și asta chiar dacă pompierii au ajuns de urgență la fața locului.

Ulița pe care trebuiau să meargă era plină de apă și noroi, iar autospeciala s-a împotmolit la 200 de metri de locul incendiului.

Abia după câteva minute, la fața locului a ajuns un tractor care a reușit să scoată mașinile de pompieri din noroi.

Între timp salvatorii s-au mobilizat și au întins liniile de furtun pe o distanță de 200 de metri. S-au chinuit minute în sir să stingă incendiul care mistuise deja întreaga casă.

Tot marți la doar câteva minute distanță, alți doi bătrâni din comuna Hlipiceni, unul de 85 iar altul de 86 de ani au rămas fără acoperiș deasupra capului. Cel mai probabil incendiul de la Mihălășeni a fost provocat de un scurtcircuit.

Citeste si:

Facebook Comments