VIDEO! Casă pentru cea mai tânără mamă din județ

Cea mai tânără mamă din județul Botoșani are în sfârșit unde să-și crească copilul.

Anamaria Pricop, copila care a devenit mamă la numai 13 ani a primit o casă din partea unui om de afaceri botoșănean, dar și numeroase alte daruri utile de la oameni cu suflet mare, din toată țara. Până la mediatizarea cazului tânăra mamă trăia alături de tatăl copilului într-o cameră îngustă și fără lumină.

Acum viața a început să prindă culoare pentru micuțul Marian și părinții săi.

În urmă cu patru luni de zile, Ana Maria Pricop, o copilă de numai 13 ani, devenea mamă, cea mai tânără din tot județul. Iubitul acesteia, Alexandru Cluci un tânăr de 20 de ani din satul Balta Roșie și-a acceptat fără discuții copilul și a decis să întemeieze o familie alături de Ana Maria.

Tinerii părinți se înghesuiau însă într-o cameră joasă și foarte îngustă, alături de micuțul Marian, copilul lor de patru luni.

Nu aveau lumină și nici urmă de civilizație. Trăia din te miri ce, iar Alexandru muncea cu ziua pe unde apuca. În urma mediatizării cazului, inclusiv de Somax Tv, oamenii cu suflet mare nu au întârziat să apară. Un om de afaceri botoșănean le-a făcut tinerilor părinți cea mai mare bucurie.

Le-a cumpărat o casă în satul vecin, Prisăcani. Zâmbetul a înflorit pe chipul Anamariei și al lui Alexandru. Este o casă mare, cu ogradă, grajd și mai ales lumină.

Ana Maria este bucuroasă că îi poate oferi micuțului o copilărie luminoasă și liniștită. Pe lângă casă, cei doi tineri au primit și haine, alimente, televizor și alte lucruri utile în casă.

Cei doi tineri pot acum privi cu încredere la viitor. Își doresc doar să fie sănătoși și fericiți. Așteaptă ca Anamaria să împlinească 16 ani pentru a se căsători legal.

Alexandru Cluci, tatăl copilului spune că odată cu venirea primăverii va începe renovarea casei. Între timp are grijă de viței și de animalele necesare supraviețuirii familiei.

Citeste si:

Facebook Comments