Cătălin Flutur ia în calcul demisia din funcția de președinte PNL

Motivul: modificarea listei cu candidați

Starea de incertitudine în ceea ce privește lista cu candidații PNL Botoșani pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie continuă până la sfârșitul săptămânii. Președintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat că Biroul Politic Național al partidului se va reuni începând de joi și va aproba toate listele cu candidați.

La organizația județeană Botoșani au fost mai multe discuții privind candidații de pe locurile eligibile și posibilitatea de a se face câteva modificări.

În schimb, liderul PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a precizat că, în eventualitatea în care vor apărea modificări ale listei cu candidații votați de cei aproape 500 de membri din cadrul Comitetului de Coordonare Județean, atunci el va lua în calcul plecarea din fruntea organizației județene.

Cătălin Flutur spune că dacă va fi pus în situația de a demisiona din fruntea partidului o va face numai din respect pentru colegii de partid din teritoriu care au muncit și au votat o listă. Dar cel mai important, a precizat Flutur, este motivația membrilor Biroului Politic Național de a modifica această listă.

Cătălin Flutur a ținut să precizeze că eventuala demisie a lui de la conducerea organizației județene a PNL Botoșani nu are legătură cu ancheta în desfășurare a procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Citeste si:

Facebook Comments