Caz cumplit la Urgenţe! Un pacient a ajuns la spital plin de viermi!

Caz cumplit la Urgenţe! Un pacient a ajuns la spital plin de viermi!

Lipsa de igienă duce la cazuri medicale cumplite.

Cu un astfel de caz s-au confruntat medicii din Unitatea de Primire a Urgenţelor vineri, când au avut de consultat un pacient care se plângea de o “iritaţie” în zona genitală. Cadrele medicale spuneau că bărbatul de 72 de ani din Prisăcani, oraşul Flămânzi, ajunsese cu o ambulanţă, plângându-se de o iritaţie la nivelul ochilor şi cefalee persistentă.

Ulterior, însă, le-a mărturisit că are o iritaţie şi în zona intimă. Când medicii i-au cerut pacientului să-şi dea jos hainele pentru a fi consultat, bărbatul le-a arătat zona intimă plină de larve. Şocaţi, medicii l-au întrebat pe pacient cum a ajuns în asemenea hal şi ce s-a întâmplat, iar răspunsul lui a fost că habar nu avea ce se întâmpla în proprii pantaloni.

Urgentiştii spuneau că zona perianală era cea mai afectată de viermi, astfel că a fost toaletat şi internat în secţia de Urologie.

Medicii specialişti urologi au confirmat că un astfel de caz medical poate fi unic într-o carieră medicală. “Pacientul avea viermi în zona inghino- scrotală dreaptă şi penoscrotală. L-am deparazitat, dezinfecţie totală, pansament şi tratament cu antibiotice. Va rămâne internat în secţie”, spune un medic specialist urolog.

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments