Ce fac tinerii botoșăneni în weekend?

Ce fac tinerii botoșăneni în weekend?

Sfârșitul de săptămână este pentru majoritatea oamenilor un prilej de relaxare. Ofertele instituțiilor de cultură pentru acest weekend sunt puține, dar bune. Însă botoșănenii pot profita și de vremea superbă ce se anunță a fi în zilele următoare și își pot petrece timpul liber în natură. Dar ce planuri și-au făcut unii dintre tineri, vedem în cele ce urmează.

Botoșănenii spun că petrecerea timpului liber în weekend este modalitatea perfectă de a ieși din stresul cotidian. Aceștia văd ieșirile prin parc, cititul unei cărți sau plimbările cu cei dragi modalitățile perfecte prin care pot uita de probleme zilnice.

Botoșănenii care încă nu și-au făcut planuri pentru acest weekend se pot delecta cu un film bun sau își pot încânta privirile la expoziția de Artă Naivă de la Galeriile de Artă Ștefan Luchian. .

Așadar, cei care încă nu știu ce să facă în acest weekend sunt așteptați la Cinema Unirea și la Galeriile de Artă ,,Ștefan Luchian’’ Botoșani pentru a vedea creații ale unor artiști de renume sau producții cinematografice demne de premiile Oscar.

Citeste si:

Facebook Comments