Ce îşi doresc copiii de Moş Crăciun

Mai este o zi până când Moş Crăciun va aduce cadourile dorite de copiii din întreaga lume.

Pentru ca moşul să ştie ce îşi doresc, micuţii nerăbdători i-au scris deja scrisori prin care îl roagă să vină cu sacul plin de jucării, haine şi dulciuri.

Până la venirea Moşului, copilaşii de la Şcoala Nr 6 din Botoşani, se pregătesc cum ştiu mai bine.

Unii dintre ei au început să îi scrie scrisori şi să îi spună ce anume îşi doresc. Alţii nu s-au hotărât însă ce să îi ceară darnicului bătrânel.

Cu toate acestea piticii îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moşul care le va aduce numeroase jucării pentru că au fost foarte cuminţi.

Pentru a-l surprinde pe Moş Crăciun şi pentru a primi tot ce îşi doresc, micuţii au învăţat cântece şi poezii.

Îngeraşii ştiu că vor primi jucăriile doar dacă au fost cuminţi şi ascultători. Mai ştiu şi de unde provin toate cadourile aduse de bătrânelul cel bun.

Chiar de va veni mai devreme sau mai târziu micuţii îl aşteaptă nerăbdători. Ştiu că vor primi în dar tot ce îşi doresc.

S-au dus vremurile când copiii erau încântaţi să primească în dar un ursuleţ. Acum, fie că vorbim de fete, fie că vorbim de băieţi, toţi vor acelaşi lucru: jucării cât mai performante .

Cu toţii îi promit Moşului că vor fi şi mai cuminţi şi se vor strădui să înveţe mai bine, în speranţa că acesta le va împlini dorinţele.

Citeste si:

Facebook Comments