VIDEO! Ce-și doresc botoșănenii de ziua lor

De la sfârșitul săptămânii trecute, Botoșaniul o ține într-o petrecere. S-au perindat pe scena amplasată în Centrul Istoric tot felul de artiști, s-au mâncat multe semințe. Să-și fi dorit botoșănenii și altceva de ziua lor? I-am întrebat astăzi și iată ce ne-au răspuns.

Oficial, astăzi, de Sfântul Gheorghe, patronul spiritual al urbei, botoșănenii sărbătoresc ziua lor. Ca la orice aniversare, se primesc și cadouri, sau cel puțin se așteaptă.

Dacă aleșii locului își fac timp să îi întrebe pe cetățeni ce-și doresc doar în campaniile electorale, echipa Somax Tv le-a venit în ajutor.

Oamenii și-au exprimat dorința de a avea un oraș mai curat și mai îngrijit, existenţa locurilor de muncă,drumuri bune, un sistem sanitar bine pus la punct şi nu în ultimul rând mai multă omenie din partea celor care ne conduc.

Rămâne ca dorințele să fie notate pe lista conducătorilor și cel mai important, să fie puse, cândva, cine știe când, în practică. Ce știm cu certitudine este că la urări, politicienii stau brici, mai greu la capitolul practică.

Citeste si:

Facebook Comments