Ceartă între soți aplanată de jandarmi cu o amendă

Ceartă între soți aplanată de jandarmi cu o amendă

Un bărbat care s-a recomandat a fi reprezentantul locuitorilor dintr-o anumită zonă a cartierului Parcul Tineretului a sunat la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani în după-amiaza zilei de 1 martie, solicitând să fie trimis un echipaj care să o ducă pe femeia alături de care trăiește la secția de psihiatrie a Spitalului Mavromati, pe motiv că aceasta se află în stare de ebrietate și nu se poate înțelege cu ea.

Dispecerul de serviciu i-a explicat că solicitarea sa nu intră în atribuțiile jandarmilor, atât timp cât concubina nu încalcă prevederile legale pe linie de ordine și liniște publică, motiv pentru care nu s-a răspuns favorabil cererii făcute.

După câteva ore, cea care a sunat la Jandarmerie a fost femeia, reclamând un scandal un familie, protagonistul fiind apelantul de mai devreme.
Însumate, amenzile primite de cei doi ajung la suma de 600 de lei, faptele sancționate contravențional de jandarmi fiind tulburarea liniștii publice, precum și alungarea din locuință a partenerului de viață.

Citeste si:

Facebook Comments