Cel mai longeviv primar din județ: ”Două luni familia nu a știut că sunt primar”

Viorel Atomei este primarul comunei Hudești din 1990

Comuna Hudești este una dintre cele mai frumoase localități din județul Botoșani. Totodată, ea se află și între prtimele cinci cele mai mari comune din județ, cu peste 6500 de locuitori. De mai bine de un sfert de secol, comuna Hudești este condusă, fără întrerupere, de Viorel Atomei, un gospodar al locului care, prin munca depusă, a câștigat respectul consătenilor. El se înscrie pe lista celor 40 cei mai longevivi edili din România.

Fost cadru didactic, Viorel Atomei și-a început munca în administrația locală în anul 1988. Primarul își amintește, cu nostalgie , de primul contact pe care l-a avut după 1990 cu Primăria.

Pentru tânărul primar care a preluat frâiele unei comunități după o perioadă grea, nu a fost deloc ușor. Nu a îndrăznit să le spună nici măcar apropiaților ce responsabilități și-a luat la acea vreme.

Povestea pe larg a primarului de la Hudești dar și a frumoasei localități pe care o conduce de mai bine de 25 de ani, o puteți viziona sâmbătă, începând cu ora 18.00, în cadrul emisiunii ”Periplu Moldav”

Citeste si:

Facebook Comments