VIDEO! Cele mai frumoase spectacole de sărbători, la Somax TV

Și în acest an SOMAX Tv vă invită să rămâneți alături de noi în perioada sărbătorilor de iarnă. De această dată v-am pregătit un program deosebit care va fi pe gustul tuturor telespectatorilor. Cele mai frumoase spectacole de colinde, muzică populară, concertul susținut de Iris și Felicia Filip, dar și festivalul Datinilor și Obiceiurilor de iarnă, le puteți vedea în exclusivitate la Somax TV.

În seara sfântă a Nașterii Domnului Iisus Hristos SOMAX TV va difuza începând cu ora 18.00 un concert extraordinar de colinde susținut de Protopopiatul Botoșani. De la ora 21.00 vă invităm să urmăriți o ediție specială a emisiunii ”Credință și lumină”.

În prima zi de Crăciun, de la ora 18.00, la SOMAX TV puteți urmări o ediție specială a emisiunii ”La poalele dorului”, în care artiști foarte îndrăgiți vă vor încânta cu un spectacol folcloric de excepție. De la ora 20.30 vă invităm să urmăriți concertul de colinde ”O, ce veste minunată”.

Pentru cea de-a doua zi e Crăciun, de la ora 18.00, v-am pregătit un alt spectacol de muzică populară susținut de soliști precum Sofia Vicoveanca sau , pentru ca de la ora 20.30 să vă încântăm cu un concert de colinde organizat de ATOR Zoițani, ”Îmbucură-te, om bun”.

Program special de muzică populară și colinde vom avea și în cea de-a treia zi de Crăciun, începând cu ora 18.00.

În zilele de joi și vineri vă invităm să urmăriți două ediții speciale ale Știrilor SOMAX TV. Am trecut în revistă cele mai importante evenimente din acest an.

În seara de Revelion rămâneți alături de SOMAX TV! În noaptea dintre ani veți putea urmări integral cea de-a 43 ediție a festivalului de datini și obiceiuri de iarnă, ”Din străbuni, din oameni buni”, dar și concertul extraordinar susținut la Botoșani de Iris și Felicia Filip. Desigur că în noaptea dintre ani nu va lipsi nici voia bună și muzica populară.

Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă va putea fi văzut și în primele două zile din an, de la ora 18.00.

Citeste si:

Facebook Comments