Chioșc stradal transformat în dormitor

Chioșc stradal transformat în dormitor

Cândva a fost un chioșc unde se comercializau ziare, acum s-a transformat într-o ghenă de gunoi și dormitor improvizat pentru oamenii străzii.

Vorbim despre o tonetă din strada Primăverii. Botoșănenii din zonă sunt exasperați de mizerie și de mirosul insuportabil. Au făcut demersuri la Primărie pentru ridicarea tonetei dar până acum nu s-au luat măsuri.

De vreme bună ghereta zace părăsită. Nu este singura din oraș, dar este una dintre cele care produce disconfort total oamenilor din zonă.

Vehicul chioșc de ziare este amplasat pe un trotuar în fața unei frizerii și a sediului unei firme. Locuitorii de la blocurile din zonă și-au făcut un obicei din a nu mai duce gunoiul la tomberon ci în chioșcul de ziare. Pe timpul verii, toneta se transformă în cameră de somn pentru persoanele fără adăpost.

Angajata unei firme care are sediul chiar lângă toneta distrusă spune că s-au tras sfori la Primărie dar chioșcul a rămas neclintit.

Echipa Somax i-a prezentat viceprimarului Marian Murariu situația iar veștile ce vin dinspre municipalitate sunt bune.

Viceprimarul Marian Murariu a precizat că va face o solicitare către noul proprietar al tonetelor pentru a ridica cât mai repede acel chioșc.

Citeste si:

Facebook Comments