VIDEO! Chiriașii ANL continuă revolta. Petiție trimisă la Guvern

Chiriașii ANL nu mai au liniște de când au aflat că vor trebui să plătească și de cinci ori mai mult la chiria lunară pentru o locuință.

În cursul zilei de ieri au strâns semnături, iar astăzi s-au prezentat în fața prefectului cu o petiție ce ar urma să ajungă la Guvern. Oamenii cer diminuarea cuantumului chiriei, iar dacă acest lucru nu este posibil, vor ca imobilele să fie intabulate pentru a le putea achiziționa.

Obișnuiți să plătească lunar o chirie de aproximativ 100 de lei, cetățenii au avut un șoc când au aflat că vor trebui să scoată din buzunare între 500 și 600 de lei.

N-au stat pe gânduri și au pornit demersurile pentru a diminua cuantumul chiriei. Prima oprire au făcut-o ieri la sediul Locativa și la Primărie. Astăzi au stat la discuții cu prefectul Dan Nechifor.

Apare o problemă, majoritatea blocurilor ANL nu sunt intabulate, motiv pentru care nu se pot vinde.

Conducerea societății Locativa susține că s-au făcut solicitări la Primărie în ultimii patru ani pentru a se aloca fonduri în vederea întocmirii cărților funciare iar proiectele s-au respins. Viceprimarul Cosmin Andrei, susține contrariul.

Chiriașii ANL au lăsat prefectului petiția și speră să obțină un răspuns favorabil din partea oficialilor de la capitală.

Citeste si:

Facebook Comments