VIDEO! Chiul liberal de la ședința cu spitalul și gunoiul

Pentru că nu au majoritate în Consiliul Județean, liberalii au găsit o altă metodă să pună bețe în roate social democraților de la conducerea județului.

Mai mulți membri PNL au chiulit astăzi de la ședința în care ar fi trebuit să se aprobe proiectul privind modernizarea și extinderea Unității de Primiri Urgențe dar și proiectul ce viza majorarea prețului la gunoi. În atare condiții, activitatea depozitului de la Stăuceni, ar putea fi blocată.

Este a doua încercare eșuată de modificare a tarifelor de depozitare a deșeurilor. Consilierii județeni au fost convocați astăzi în ședință extraordinară iar pe ordinea de zi au avut doar două proiecte de hotărâre. O parte dintre consilierii PNL au dat bir cu fugiții și nu a existat cvorum, motiv pentru care ședința a fost amânată.

În sală a fost prezent și administratorul depozitului ecologic de la Stăuceni. Acesta a explicat că legea și majorările de preț impun și creșterea tarifelor iar dacă aleșii de la județ nu se conformează, activitatea ar putea fi sistată și contractul reziliat.

Președintele Consiliului Județean a rămas surprins de faptul că o parte dintre consilierii liberali nu au participat la ședință, în condițiile în care au existat discuții prealabile și s-a ajuns la un numitor comun.Proiectul ar urma să fie supus aprobării într-o viitoare ședință de Consiliu Județean.

Citeste si:

Facebook Comments