Ciobani cercetaţi pentru tentativă de omor

Ciobani cercetaţi pentru tentativă de omor

Trei bărbaţi sunt cercetaţi pentru tentativă de omor. Aceștia se aflau cu oile la păscut pe pajistea unor localnici din satul Câmpeni. Deşi cei doi soţi le-au spus cu frumosul să plece, deoarece se află pe o proprietate privată, doar că, aceştia nu au înţeles de vorbă bună. Ba din contra, au reacţionat violent. S-au înarmat cu ce au apucat şi au început să îi lovească pe cei doi botoşăneni, care au fost lăsaţi într-o baltă de sânge până la sosirea cadrelor medicale.

Incidentul s-a petrecut acum câteva zile, când soţii au ajuns cu o autoutilitară pe un câmp din marginea satului Câmpeni, unde au o bucată de pământ. Acolo i-au surprins pe trei ciobani cu oile în mijlocul culturii.

Cei doi le-au spus să părăsească zona, însă cei trei bărbaţi şi-au ieşit din fire, reacţionând violent. Au apucat mai multe bâte şi furci, şi au început să-i lovească pe cei doi botoşăneni, lăsându-i să zacă într-o baltă de sânge.

În plus, le-au tăiat şi cauciucurile maşinii. Soţii au reuşit să sune la 112, fiind preluaţi de o ambulanţă. Femeia a suferit o contuzie la cotul stâng, contuzie cerebrală, de coloană şi toracică.

Bărbatul prezenta o contuzie toraco-abdominală şi o fractură la nivelul antebraţului.

Citeste si:

Facebook Comments