VIDEO! CJ a atras bani europeni pentru administrație modernă

”Administrație modernă în sprijinul cetățenilor”, așa se intitulează cel mai recent proiect pe fonduri europene pe care a reușit să îl acceseze Consiliul Județean. Aproape 3 milioane de lei vor fi atrași de CJ pentru a reduce birocrația, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite cetățenilor dar și pentru realizarea unei arhive electronice a județului. Proiectul va demara în scurt timp și se va derula pe parcursul a doi ani de zile.

După un model văzut la colegii din alt județ, vicepreședintele Dorin Birta împreună cu echipa de implementare proiecte de la Consiliul Județean, au depus un proiect pentru a veni în sprijinul cetățenilor. Pentru că suntem în era digitală iar tot mai mulți botoșăneni beneficiază și utilizează tehnologia, proiectul are menirea de a simplifica procedura birocratică și de a elimina interminabilele cozi pentru obținerea unor documente ce țin de Consiliul Județean.

În plus, botoșănenii vor avea acces la o platformă unde vor putea transmite reclamații sau sugestii.

În cadrul proiectului urmează să se realizeze o arhivă electronică a județului care va cuprinde aproape 2 milioane de documente relevante de arhivă.

Citeste si:

Facebook Comments