Clopotar acuzat de viol

Un sat întreg din județul Botoșani vuiește după ce clopotarul bisericii a fost acuzat de agresiune sexuală.

Cel care l-ar fi denunțat, presupusa victimă este un tânăr din localitate, care spune că nu a mai putut suporta abuzul. Presupusul făptaș neagă, însă, afirmațiile și spune că nu ar fi făcut niciodată un asemenea lucru întrucât are și copii.

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, acuză clopotarul bisericii din satul Drislea că l-ar fi abuzat sexual.

Incidentul ar fi avut loc sâmbătă spre duminică când cei doi s-ar fi întâlnit. Tânărul spune că ar fi mers la casa clopotarului cu hârtiile pentru gunoi, de unde ar fi plecat să se cinstească la câțiva săteni chiar cu presupusul agresor. Apoi ar fi ajuns la biserică, unde, spune el, făptașul i-ar fi dat un pahar de rachiu și apoi l-ar fi agresat.

După fapta rușinoasă, ar fi fost amenințat să nu spună nimănui cele întâmplate.

De rușine că întreg satul va râde de el, băiatul de 25 de ani a ales să tacă. Asta până când spune el nu a mai rezistat și i-a spus bunicii și mătușii care au sunat la poliție.

Bunica tânărului are 86 de ani și spune că de când trăiește nu a mai auzit un asemenea lucru. Nepotul a rămas în grija ei după ce mama a plecat la mănăstire, iar tatăl a murit. El i-ar fi povestit pățania sa abia când salvarea a venit să îl ia.

Bătrâna crede că agresorul i-ar fi pus droguri în băutură.

Întrebat de presupusa faptă, clopotarul în vârstă de 43 de ani recunoaște că s-a dus la clopotniță cu băiatul și că obișnuiește să consume alcool. Neagă cu înverșunare însă spusele băiatului și zice că s-ar fi întors acasă imediat după ce a bătut toaca. Crede că acuzațiile sunt de fapt o răzbunare pentru că băiatul ar fi trebuit să fie clopotar și nu el.

Nici măcar soția celui acuzat nu crede că bărbatul ei ar fi putut fi în stare de o asemenea grozăvie. Are trei copii cu el și crede la rândul ei că tânărul vrea să îi distrugă familia.

Băiatul a depus plângere împotriva clopotarului, iar polițistii cercetează acum acest caz pentru a stabili cine este făptașul.

Citeste si:

Facebook Comments