Coadă şi nervi la APM

A început programul ”Casa Verde”

Înghesuială, coadă mare şi multe nemulţumiri ! Asa a putut fi descrisă astăzi situaţia din faţa Agenţiei pentru Protecţie a Mediului Botoşani. Zeci de botoşăneni au stat la un şir interminabil doar pentru a depune dosare. Dosare cu ajutorul cărora speră să beneficieze de energie alternativă subvenţionată prin programul ’’Casa Verde’’.

Începând de astăzi se derulează programul ’’Casa Verde’’ la nivelul întregii ţări.

La nivelul judeţului Botoşani există o sumă de 1,2 milioane de lei. Din păcate, doar 200 de dosare vor primi finanţare prin acest program. De teamă ca nu cumva să piardă această oportunitate, mulţi botoşăneni s-au adunat încă de ieri în faţa Agenţiei pentru Protecţia Mediului din Botoşani.Tot de ieri au început şi nemulţumirile.Totul a pornit de la listele pe care unii oameni le-au făcut de ieri, si nu s-au prezentat astăzi cu dosarele.

Dacă unii sunt nemulţumiţi altii sunt bucuroşi că pot intra cât mai repede datorită listelor. Acesta este şi cazul lui Constantin.

Întrebat de ceea ce se petrece în faţa instituţiei, directorul Eugen Mateciuc a declarat că a luat listele în calcul crezând că oamenii vor fi mulţumiti.

Mulţi dintre cei care au aşteptat ore la rând să-şi depună dosarele au dorit să investească în panouri solare. Cei care doresc să îşi monteze panouri solare sau pompe de căldură cu sprijinul statului pentru a beneficia de apă caldă sau căldură, au posibilitatea să îşi depună dosarele până pe 24 octombrie.

Fiecare beneficiar va primi între 6000 sau 8000 de lei .

Citeste si:

Facebook Comments