VIDEO! Colegii Petronelei, consiliați psihologic

Dispariția într-un mod atât de brutal a Petronelei Mihalachi, i-a îngrozit pe prieteni și colegi, dar și pe dascălii ei, deopotrivă. Colegii fetei au venit astăzi la școală îmbrăcați în doliu, iar pe banca fetei au pus flori și lumânări aprinse.  Pentru că elevii au fost extrem de marcați de dispariția fetei, conducerea Colegiului Economic a decis ca aceștia să fie consiliați psihologic.

Mesaje tulburătoare de condoleanţe au fost transmise și de prietenii virtuali.

La Colegiul Economic ”Octav Onicescu” este doliu și multă tristețe. Colegii de clasa ai Petronelei Mihalachi au venit îmbrăcați astăzi în negru. Au făcut pe banca Petronelei un mic altar. Cu lumânări aprinse și flori. Au suferit un șoc puternic când au aflat că Petronela a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit.
Conducerea instituției de învățământ a decis ca elevii să fie consiliați psihologic.

Petronela Mihalachi era în clasa a XIIa, la Colegiul Economic. A fost transferată de la începutul acestui an de la liceul din Ștefănești. Era un elev cuminte, care învăța bine și nu a creat niciodată probleme.

Mesaje tulburătoare și pline de durere au fost trimise și pe pagina de socializare a fetei. Moartea ei este deplânsă de zeci de prieteni.

”Prea devreme,aveai o viata frumoasa in față, nici măcar 19 ani nu ai împlinit..Vei ramane mereu in inima mea,prietena mea din toată viața! Dumnezeu sa te odihnească in pace!”, a scris una dintre cele mai bune prietene.

”E nedrept cum unii oameni pleacă de langa tine când te aștepți cel mai puțin..azi stai cu ei și mâine aflii că au plecat acolo sus,unde sper că le va fi mai bine decât aici,pe Pamant,unde mori nevinovat.E nedrept faptul că mor oameni cu suflet bun, săritori,care ar putea face orice pentru ca ție să îți fie bine..Dumnezeu sa te ierte, suflet frumos..!”, a mai spus o prietenă.

”Cine ar fi crezut că tu esti victima din anunt, nu am crezut nici macar o clipă ca ai putea fi tu! Nu imi vine sa cred că ai plecat de langa noi suflet drag si frumos! Aveai toata viata inainte alaturi de Claudiu si familia ta! Dumnezeu sa te odihnească in pace, fata frumoasa! ”, mai scrie îndurerată o cunoștință.

 

Citeste si:

Facebook Comments