Colegiul Prefectural la… raport!

Ședința a avut loc miercuri dimineață.

Colegiul Prefectural la… raport! Membrii Colegiului Prefectural s-au reunit într-o nouă şedinţă miercuri dimineaţă. Directorii de instituţii au dezbătut mai multe materiale, printre care raportul de activitate al Instituţiei Prefectului pe parcursul anului trecut sau prezentarea planului de acţiuni pentru realizarea obiectivelor cuprinse în planul de guvernare pe acest an.

Membrii Colegiului Prefectural au aprobat în unanimitate hotărârea privind aplicarea planului de acţiuni pentru realizarea obiectivelor cuprinse în planul de guvernare din acest an.

Apoi, au fost aprobate şi tematicile orientative ale Colegiului Prefectural, pe parcursul anului 2016. Hotărârile au fost supuse dezbaterii dar şi votului de către prefectul Costică Macaleţi în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural de azi.

Au urmat prezentările Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) și Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) privind activităţile întreprinse în ce priveşte siguranţa în unităţile de învăţământ.

Aceștia au anunțat o scădere a numărului de infracțiuni din interiorul dar si din apropierea unităților de învățământ.

Citeste si:

Facebook Comments