Colindați de polițiști

Momente emoţionante pentru bătrânii de la Căminul de Bătrâni din Truşeşti.

Corul poliţistilor botoşăneni i-a colindat şi le-a adus în suflete speranţa şi bucuria sărbătorilor de Crăciun. De asemenea, le-au adus şi numeroase daruri. Bătrâneii s-au declarat extrem de impresionaţi şi i-au răsplătit pe binefăcători cu ropote de aplauze.

Bătrâneii oropsiţi de soartă au avut astăzi parte de bucurie şi multe cadouri din partea poliţistilor botoşăneni.

Aceştia au venit să le aducă în suflete lumina sărbătorilor de Crăciun şi să îi încânte cu colindele lor.

Pentru scurt timp bătrâneii, împovărați de ani, boli și griji au uitat de greutăţile care le apasă umerii slăbiţi şi s-au simţit din nou tineri.

Bunica Maria, ne priveşte cu ochii senini şi înlăcrimaţi. Nu se aştepta la o asemenea surpriză din partea poliţistilor. Le mulţumeşte şi se bucură nespus când cineva le calcă pragul.

O altă bătrânică, ne spune că momentul colindelor i-a amintit de anii tinereţii.

Vizita, dar mai ales concertul de colinde i-au impresionat şi bucurat sufletele. Le doreşte binefăcătorilor multă sănătate şi sărbători fericite.

Misiunea poliţistilor de a-i face să zâmbească a fost un succes. Pentru ca bătrânilor gârboviţi să nu le lipsească nimic, poliţistii le-au adus în dar alimente şi multe produse.

Poliţiştii botoşăneni au reuşit să facă să răsară pe chipurile vestejite de trecerea anilor şi de greutăţi ale bătrânilor, zâmbete şi lacrimi.

Citeste si:

Facebook Comments