Comercianţi de produse agricole amendaţi

Zece comercianţi de produse agricole care îşi desfăşurau activitatea în zona Pieţei Mari au fost amendaţi de Poliţia Locală.

Motivul? Aceştia distribuiau produsele agricole, direct din dubele destinate pentru transport. Acest fapt este unul periculos nu pentru acţiunea în sine ci pentru că oamenii care cumpărau produsele puteau fi oricând în pericol.

Şi asta din cauza spaţiului ales de comercianţi. Aceştia vindeau produsele agricole în apropiarea unei străzi pe unde circulă mașinile.

Poliţiştii locali s-au autosesizat şi au luat măsuri. Astfel că, în această săptămână poliţia locală împreună cu agenţi din cadrul spaţiilor comerciale au desfăşurat acţiuni în Piaţa Centrală. Aici au fost identificate persoane care făceau comerţ direct din dubiţele dedicate transportului de mărfuri.

Cei mai mulţi dintre oamenii care aleg să cumpere produse agricole preferă să le achiziţioneze de la tarabe sau de la magazine.

Acţiunile desfăşurate de poliţisti au continuat şi în această dimineaţă.

Ioan Onuţu, directorul executiv al Poliţiei locale din Botoşani, a declarat că aceste acţiuni nu vor înceta până când nu va fi asigurat un comerţ civilizat şi sigur în municipiul Botoşani.

Citeste si:

Facebook Comments