Comercianții amenințați că vor fi dați afară din piață!

Conducerea societății Urban Serv a pus tunurile pe agenții economici care vând produse în Piața Centrală dar care la finalul unei zile uită, intenționat sau nu, să ducă la platforma special amenajată gunoiul.

Lipsa de bun simț a celor care se comportă în acest mod face ca la finalul unei zile deșeurile să fie aruncate la voia întâmplării, în zona florilor fiind vânzători care efectiv abandonează mizeriile în mijlocul trotuarului, așteptând să vină salariații Urban Serv să le strângă.

Directorul societății Urban Serv a precizat că au fost trimise notificări tuturor agenților economici iar cei care vor persista cu acest comportament nu vor mai fi lăsați să își valorifice produsele în perimetrul pieței.

“Le-am atras atenția tuturor comercianților din piață, inclusiv celor de la mese. Le-am transmis notificări și le-am spus că dacă pe parcursul lunilor iulie și august nu remediază situația începând cu luna septembrie nu le mai rezervăm nici mese și trecem la rezilierea contractelor. Le-am făcut comunicări scrise. Se pare că unii sunt obișnuiți numai cu amenințările și notificările Am amenajat platforma, am dotat-o cu containere noi. Ca să nu mai existe discuții”, a declarat Simion Drelciuc.

Citiți mai multe aici!

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments