VIDEO! Competiție majoră organizată la Botoșani

Botoșaniul a fost gazda unei dintre cele mai importante competiții de arte marțiale din România. În acest weekend, la Sala Polivalentă a avut loc Campionatul Național de Qwan Qi Do destinat copiilor cu vârsta de până la 12 ani.La competiție au participat peste 600 de practicanți de la peste 30 de cluburi din toată țara.

Sâmbătă și duminică, la Botoșani, a avut loc un eveniment major în lumea artelor marțiale din România. Este vorba despre Campionatul Național de Qwan QI Do destinat copiilor cu vârsta de până la 12 ani. S-au prezentat peste 600 de practicanți ai acestui stil din toate colțurile țării. Evenimentul a avut loc la Sala Elisabeta Lipă iar micuții sportivi au impresionat prin calitățile lor, atât la probele tehnice individuale cât și la cele de luptă.

Competiția a fost apreciată și de maeștrii stilului din România. Gradul de dificultate a fost ridicat, spune directorul tehnic al Qwan Qi Do din România.

Totodată aceste eveniment s-a dovedit benefic și pentru Botoșani. Pe lângă numărul mare de sportivi sosiți în municipiu, organizarea acestui campionat la Botoșani reprezintă confirmarea valorii sportivilor din această zonă.

Cluburile botoșănene, renumite pentru rezultatele obținute dar și pentru calitatea luptătorilor, au participat cu 25 de sportivi.

 

Citeste si:

Facebook Comments