VIDEO! Competiție sportivă inedită la Botoșani, de Ziua Tineretului

Ziua tineretului a fost marcată la Botoșani prin mult sport. Este vorba despre o acțiune organizată la Liceul cu Program Sportiv în colaborare cu Direcția Județeană de Tineret și Sport. Zeci de tineri au participat la o competiție sportivă inedită iar oficialitățile au anunțat o candidatură a Botoșaniului la o importantă recunoaștere națională.

Astăzi la Liceul cu Program Sportiv din Botoșani a fost marcată Ziua Tineretului Sportiv. Și cum altfel putea fi sărbătorită aceast eveniment dacă nu prin competiții sportive. Zeci de tineri au fost invitați să participe la un concurs inedit prin care au trebuit să-și arate îndemânarea în mai multe ramuri sportive, fără să lipsească bineînţeles încurajările de pe margine.

Mai mult decât atât în cadrul evenimentul, șeful Direcției Județene de Tineret și Sport a anunțat că Botoșaniul își depune oficial candidatura la titlul de oraș al tineretului în România, în anul 2019. În 2018, aceast titlu este deținut de orașul Baia Mare.

Ziua Tineretului Sportiv este o zi celebrată la nivel național. Botoșaniul se poate lăuda cu unii dintre cei mai valoroși sportivi ai României, dând câteva legende de referință ale sportului românesc.

Citeste si:

Facebook Comments