Complicitate pedepsită cu ani de închisoare

Complicitate pedepsită cu ani de închisoare

A încercat să își acopere prietenul care a comis o crimă și a ajuns după gratii. Este vorba despre un individ de 35 de ani din comuna Tudora, care a îngreunat ancheta polițiștilor într-un caz de omor și mai mult, l-a ajutat pe făptaș să acopere urmele crimei. Pentru fapta sa, bărbatul își va petrece următorii doi ai în spatele gratiilor.

Un botoşănean de 35 de ani va sta doi ani după gratii, după ce în 2018 a luat o decizie greu de înțeles. În luna decembrie a anului 2018, bărbatul a a îngreunat ancheta polițiștilor într-un caz de omor. Acesta a acoperit un individ care și-a ucis un vecin și i-a aruncat trupul în Siret. Mai mult, acest este cercetat și pentru că l-a ajutat pe făptaș să acopere urmele, aruncându-l în râul Siret. Nenorocirea s-a întâmplat în comuna Tudora, în urmă cu un an și jumătate. Victima era dată dispărută de familie pe 10 decembrie.

Oamenii se temeau că bărbatul a pățit ceva rău și au cerut ajutorul polițiștilor. După trei luni și jumătate de la dispariție, trupul bărbatului de 70 de ani din Tudora a fost găsit în râul Siret. Principalul suspect era un vecin al bărbatului cu care se afla în conflict. Se pare că acesta a apelat la ajutorul unui al localnic pentru a scăpa de trupul victimei. Pentru fapta sa, individul își va petrece următorii ani în spatele gratiilor.

Citeste si:

Facebook Comments