Comuna Stăuceni are Consiliu Local și viceprimar

Consilierii PSD au părăsit sala

Comuna Stăuceni are Consiliu Local nou și viceprimar pe Cozmin Epuraș. Asta după ce ședința de constituire de vineri a fost suspendată din lipsă de cvorum. La acea ședință, consilierii locali PNL au părăsit sala de ședință pe motiv că au fost amenințați și șantajați de conducerea PSD Botoșani. Ei spun că s-a pus o presiune foarte mare pe ei pentru a vota vicepreședinte nominalizat de consilierii locali PSD. Primarul ales al comunei Stăuceni, Relu Burlacu, a infirmat aceste acuzații fiind susținut și de senatorul Doina Federovici. În aceste condiții, ședința de constituire a fost reprogramată pentru marți.

În prezența președintelui Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, dar și oamenilor din comună cea de-a doua ședință de constituire s-a ținut fără nicio problemă până la momentul alegerii noului viceprimar. După ce s-a ținut o pauză de 10 minute, consilierii locali PSD au părăsit sala de ședințe.

Alegerea viceprimarului Cozmin Epuraș s-a făcut foarte repede în lipsa consilierilor locali PSD. Mai mult chiar, noul viceprimar a vrut să le mulțumească colegilor lui că nu s-au lăsat intimidați de acele amenințări.

La finalul ședinței, președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, i-a mulțumit fostului primar, actual viceprimar, pentru ceea ce a făcut în comuna Stăuceni și că speră ca cei aleși să conducă administrația locală timp de 4 ani să nu dezamăgească.

La final, atât primarul, cât și viceprimarul “au bătut palma” pentru a lucra împreună în interesul locuitorilor comunei.

În Consiliul Local Stăuceni, PNL are 7 consilieri, iar PSD 6.

Citeste si:

Facebook Comments