Concursul a trecut, nu se cunosc rezultatele

Nemulțumiri din cauza concursului pentru directorii de școli.

Deși concursul pentru ocuparea posturilor de directori în unităţile de învăţământ din județul Botoșani s-a terminat, rezultatele după cele două probe nu au fost publicate nici până acum. Iar acest lucru îi nemulțumește pe unii candidați.

Inclusiv Instituția Prefectului a primit reclamații pentru că nu s-ar fi respectat un articol din metodologia organizării concursurilor şi care se referă la afişarea rezultatelor.

Un cadru didactic din județul Botoșani, care a participat la concursul pentru ocuparea posturilor de directori în unitățile de învățământ, a făcut o sesizare la Instituția Prefectului.

Candidatul reclamă că, deși concursul s-a încheiat de mult, nici până la această dată Inspectoratul Școlar Județean Botoșani nu a făcut publice rezultatele.

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, confirmă că, potrivit metodologiei de organizare a acestui concurs, rezultatele ar fi trebuit afișate după fiecare probă.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au motivat de fiecare dată când au fost întrebați despre concursul pentru directori că rezultatele finale vor fi afișate conform calendarului și că nu pot fi făcute publice mai devreme de data de 18 noiembrie.

Pe 12 octombrie a avut loc proba scrisa, iar în perioada 17-25 octombrie a fost programat interviul și evaluarea CV-ului.

Citeste si:

Facebook Comments