Concursul pentru directori amânat pentru anul viitor

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de directori de şcoli trebuia să aibă loc în perioada octombrie-noiembrie.

Liberalui Daniel Botezatu, susține însă că membrii PSD, în frunte cu Ecaterina Andronescu, au cerut amânarea acestuia pe motive politice. Se doreşte amânarea concursurilor pentru posturile de directori din scoli, până vara viitoare.Acest lucru îi nemulţumeşte pe membrii PNL dar şi pe unii directori întrucât acest lucru ar însemna ca directorii să fie numiţi politic iar concursul să nu mai existe

Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Mircea Dumitru, pe 10 septembrie, metodologia privind organizarea concursului pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct.

Conform deciziei Ministerului Educatiei, dosarele de concurs vor fi depuse electronic. Inscrierile se desfăşoară în perioada 13 septembrie – 2 octombrie.Proba scrisă va avea loc în data de 12 octombrie. Interviul si evaluarea CV-ului se vor desfasura in perioada 17 octombrie – 17 noiembrie.

Afisarea rezultatelor concursului este programata in data de 18 noiembrie. Directorii nemulţumiţi de rezultate vor avea dreptul să depună contestaţii în perioada 21-23 noiembrie. Solutionarea contestatiior si afisarea rezultatelor finale sunt prevazute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016.

Citeste si:

Facebook Comments