Condiții europene pentru copii, la Infecțioase

Condiții europene pentru copii, la Infecțioase

Condiții mai bune pentru copiii cu probleme de sănătate care au nevoie de internare la spitalul de infecțioase. Astăzi, în prezența angajaților unității spitalicești și a conducerii consiliului județean, a avut loc inaugurarea secției după ce, de curând, au fost finalizate lucrările de reabilitare.
Totodată, au fost înlocuite și toate obiectele de mobilier din saloane.

Până acum un an de zile secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Mavromati, unde erau internați copii arăta dezastruos. Deși serviciile medicale erau de cea mai bună calitate, condițiile de spitalizare lăsau mult de dorit. Astfel, în urmă cu un an de zile conducerea celei mai mari unități spitalicești din județ a luat decizia de a reabilita acestă secție, iar astăzi a avut loc inaugurarea noilor saloane.

Potrivit managerului, Livia Mihalache, reabilitarea secției s-a făcut cu bani din fondurile proprii ale spitalului. Secția destinată copiilor de la Boli Infecțioase numără 25 de paturi.

La evenimentul de astăzi au luat parte și șefii de la Consiliul Județean.

Inaugurarea a fost desăvârșită cu o slujbă de sfințire, oficiată de de doi preoți. Și pentru că se apropie Crăciunul, la finalul evenimentului toți cei prezenți au cântat un colind.

Citeste si:

Facebook Comments