Condus pe ultimul drum

Suferinţă fără margini pentru familia militarului mort în sala de fitness.

Tânărul de doar 32 de ani a fost înmormântat astăzi. Zeci de prieteni, cunoscuţi şi rude si-au luat rămas bun de la unul dintre cei mai buni oameni.

Durere sfâșietoare pentru familia militarului care a murit la doar 32 de ani.

Astăzi, ei și-au condus soțul, tatăl și fiul pe drumul său cel din urmă. Militarul Valentin Căeru i-a părăsit mult prea devreme.

A lăsat în urma sa un gol în sufletele celor care l-au iubit, care nu mai poate fi umplut niciodată. A iubit viața, și-a iubit nespus familia și a iubit armata, pentru care și-a dedicat o parte din viață.

Unul dintre colegii lui spune despre el că a fost un om extraordinar. Şi-a iubit munca la fel de mult precum familia.

Astăzi a intrat pentru ultima dată în biserică însoţit de salutul colegilor care i-au fost mereu alături şi de lacrimile rudelor.

La înmormântare au luat parte şi necunoscuţi. Deşi nu l-au văzut niciodată, sunt îndoliaţi de moartea tânărului de doar 32 de ani. Cu toţii spun că era mult prea tânăr ca să moară.

Valentin avea doar 32 de ani când a murit în sala de fitness. Bărbatul s-a prăbuşit din senin în timp ce alerga pe bandă. Medicii au încercat minute în şir să-l readucă la viaţă, dar nu au reuşit.

În urma sa, au rămas o soţie îndoliată şi o fetiţă de doar doi ani. Nu se cunosc nici până astăzi cauzele pentru care tânărul ar fi decedat.

Citeste si:

Facebook Comments