VIDEO! Consătenii lui Vasile Turcu, șocați de gestul său

Vestea că Vasile Turcu ar fi încercat să își pună capăt zilelor a șocat întreaga țară.Un om care, acum câțiva ani se afla în topul celor mai bogați români, cu o avere, în 2007, de 160 de milioane de dolari. Puțini știu însă că omul de afaceri are origini botoșănene. El s-a născut și a copilărit în comuna Hudești. 

Fostul actionar al clubului Dinamo București, Vasile Turcu a ajuns la spitalul Clinic Floreasca după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Fostul acționar al Dinamo București și deținătorul Romconstruct, Vasile Turcu s-a născut în satul Vatra, din comuna Hudești. Localnicii spun că din când în când afaceristul se întorcea pe meleagurile natale.

Un fost coleg de scoală spune că deși avea o condiție materială nu tocmai strălucită, a ajuns la București, unde prin eforturi mari, muncă multă și o ambiție de invidiat a reușit să urce pe cele mai înalte culmi ale gloriei.

A devenit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din capitală, și a devenit acționarul clubului Dinamo București.

Unii dintre săteni spun că fostul acționar al Dinamo ar fi fost un copil din flori. Presupușii tați neagă însă afirmațiile.

Vasile Turcu spunea mereu că viața trebuie trăită, însă miercuri, problemele l-au copleșit. Poate că datoriile adunate de-a lungul anilor l-au împins la un gest necugetat.

Afaceristul a încercat să își pună capăt zilelor în locuința sa din zona Nicolae Caramfil dar a fost găsit la timp chiar de soția sa. Afaceristul a lăsat un bilet de adio în care le spunea rudelor: “Îmi pare rău că nu vă mai pot sprijini cum o făceam cândva”.

Citeste si:

Facebook Comments