VIDEO! Consilier nou la municipiu

Ovidiu Portariuc s-a despărțit oficial de Primăria Botoșani.

Astăzi, plecarea fostului primar s-a perfectat în ședința de Consiliu Local. Flutur l-a felicitat, un fost coleg l-a ironizat, dar cert este că fostul primar s-a mutat la capitală.

Ședința de Consiliu Local nu a fost lipsită nici de familiarele contre, iar în plus s-a venit cu propuneri privind modificarea regulilor de circulație pe anumite artere din municipiu. Întâlnirea s-a terminat furtunos cu revolta unei pensionare.

Componența Consiliului Local s-a modificat.

Ovidiu Portariuc a demisionat ca urmare a numirii sale pe postul de consilier al ministrului de finante. În locul fostului edil șef s-a așezat Laurențiu Maftei, supleant pe lista PSD și fost consilier la cabinetul primarului în mandatul anterior.

A luat cuvântul primarul Cătălin Flutur. Culmea, după patru ani de critici la adresa lui Portariuc, astăzi a șocat prin cuvinte de bine.

Nu la fel de diplomat a fost însă și consilierul local Eugen Țurcanu.

La capitolul interpelări s-a venit cu propuneri privind modificarea regulilor de circulație. Unul dintre aleșii locali a sugerat ca pe o porțiune de pe Bulevard să fie trasată linie continuă pentru fluidizarea traficului.

O altă solicitare privind circulația, de această dată a pietonilor, a fost făcută de consilierul Gabriel Alecsandru. Botoșănenii care locuiesc în zona cuprinsă între Mănăstirea Popăuți și depozitul de muniție au rămas fără o cale de acces ce se făcea pe trecerea de cale ferată și sunt nevoiți să ocolească pentru a ajunge la strada principală.

La ședință a participat și o pensionară. Femeia are o problemă legată de un teren, ce spune ea, îi aparține dar nu poate beneficia de el.

Consilierii locali și-au luat angajamentul că îi vor analiza solicitarea. Cu mai multe informații din ședința de Consiliu Local revenim și în jurnalul de mâine.

Citeste si:

Facebook Comments