VIDEO! Consilierii județeni se pricep la de toate

Intersecția de la Orășeni Deal rămâne în continuare un subiect amplu disputat la Consiliu Județean și o capcană a șoferilor. În ședința de Consiliu Județean de joi s-a cerut luarea unor noi măsuri și s-a identificat o nouă eroare în privința unor indicatoare.

Aparent ironic, șeful județului a a solicitat montarea a încă un set de limitatoare de viteză. O altă problemă a județului este cea a gunoiului, mai precis a sistemului integrat de management a deșeurilor. Și aici s-a vorbit mult și s-au tras puține concluzii.

Intersecția de la Orășeni prezintă în continuare un real pericol pentru șoferii care nu sunt familiarizați cu zona. Deși s-au montat limitatoare de viteză, unii consilieri județeni susțin că ar putea fi implementate și alte măsuri pentru evitarea unor catastrofe.

Același consilier a sesizat că indicatoarele cu restricții de viteză sunt eronate, în sensul în care la începutul restricției este un panou cu 30 de kilometri la oră, iar când se termină restricția, se termină pentru 40 kilometri la oră.

Și s-a trecut de la o problemă la alta, la una urât mirositoare și extrem de costisitoare.

Unii consilieri județeni au ridicat vocea și și-au dat cu părerea deși nu au niciun fel de pregătire în acest sector. De pildă, un ales de la județ, profesor de sport de profesie, încerca parcă să își explice de ce nu se colectează selectiv deșeurile. A asociat totuși monologul cu paharele de la laptele dat elevilor la școală.

Multă gâlceavă și nimic constructiv. Cât despre intersecția de la Orășeni Deal, culmea, în urmă cu aproape două săptămâni polițiștii de la rutieră susțineau într-o conferință de presă că semnalizarea este bună iar alte măsuri nu pot fi luate.

 

 

 

 

 

 

Citeste si:

Facebook Comments