VIDEO! Contrabandist urmărit ca-n filme

Un traficant de țigări a fost prins după o urmărire ca în filme.

Vorbim despre tânărul care a pus pe jar polițistii botoșăneni după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. Ba mai mult decât atât a accelerat și a izbit autospeciala Poliției. Și-a abandonat mașina în curtea unei stâne de oi, dar a fost prins la scurt timp de către oamenii legii.

Evenimentul a avut loc miercuri dimineața în comuna Mileanca.

Polițistii l-au somat pe tânărul în vârstă de 28 de ani să oprească pentru efectuarea unui control. Aceștia aveau indicii că șoferul s-ar fi ocupat de contrabandă cu țigări. Acesta însă în loc să respecte legea, a călcat pedala de accelerație și a lovit autospeciala poliției.

Oamenii legii nu s-au lăsat intimidați și au pornit în urmărirea acestuia, spre comuna Vorniceni.

Pentru a-și ascunde urmele tânărul a intrat cu autoturismul în curtea unei stâne de oi, după care a fugit. La scurt timp însă atât autovehiculul cât și suspectul au fost găsiți de către oamenii legii. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul IPJ. În ceea ce privește șoferul , acesta este din orașul Darabani și urmează să fie prezentat Judecătoriei Darabani cu propunere de arest preventiv.

După efectuarea unor percheziții în Darabani, la locuința altor suspecți s-au găsit 3500 de pachete de țigări ambalate în carton.

Citeste si:

Facebook Comments